We are pleased to announce that on March 4, 2025, an updated Rich Text Editor will be introduced in the MyFitnessPal Community. To learn more about the upcoming changes, please click here. We look forward to sharing this new feature with you!

Πόσα κιλά θέλουμε να χάσουμε

oliviagavrili
oliviagavrili Posts: 3
edited January 9 in Social Groups
Γεια σας! Ας γράψουμε εδώ πόσα κιλά θέλουμε να χάσουμε...

Replies

• Αρχικός στόχος :4 , ονειροστόχος:10
  • ιδανικα 15 θα κατεβω 59..θελω να δω το 5 μπροστα..αλαλ και 62 να παω..αλλα οχι θα το βαλω στοχο θελω να γινω κορμι ξανα επιτελους!
  • για 30 λεω!!!!!!!!!!!!!!!Ειναι πολλα;;;;;;;;;Βασικα κ 40 κιλα να χασω δε με πειραζει καθολου!!!!!
  • 25-30! Με λιγότερα ΔΕΝ συμβιβαζομαι!!
  • Λοιπον πρεπει να χασω 14 και να τα ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ!!!!!! Βαρεθηκα το γιο γιο! Καλη μας αρχη κοριτσια!
  • Αρχίζω με πρώτο στόχο τα 20κιλά αλλά κρατάω στο πισω μέρος του μυαλού μου και τα 25, που είναι βέβαια μάλλον όνειρο θερινής νυχτός, αλλά... όσο ζω ελπίζω ;-)
  • θέλω σίγουρα 15, με λίγοτερα δεν συμβιβάζομαι όπως είπε και η Ολίβια! αχ περσυ έχασα 20 κιλα, και ξαναέβαλα τα 7 η γουρούνα! εύχομαι επιτέλους να φτάσω τα 64 που είναι ο στόχος!
  • δεν είμαι ακομα μαμα, αλλα μπήκα στο group, δεν πειράζει εεεεεεεεε;;;;;
  • 20-25 stadar!!! εχω μια ντουλάπα ρούχα και την κοιτάζω!
  • 8-10 κιλακια!!!! και φυσικα μπουτακι να χασω και ποπουδακι!!!
  • Στα 15 περιπου....ξεκινησα με 74,600 και στη δευτερη βδομαδα ειμαι 72,300 και θελω να παω στα 60....;αντε να δουμε....
  • 25 θέλω! Άντε να δούμε...
This discussion has been closed.