Przywitanie
miro131
Witam,
Jestem z Warszawy. MyFittnesPal bardzo przydał mi się w moim troszczeniu się o wagę i chciałbym się z kimś tym podzielić. Założyłem tę grupę, mam nadzieję że uda się nam pozbierać parę osób które podzielą się swoimi doświadczeniami po polsku.
Pozdrawiam,
Miron
Jestem z Warszawy. MyFittnesPal bardzo przydał mi się w moim troszczeniu się o wagę i chciałbym się z kimś tym podzielić. Założyłem tę grupę, mam nadzieję że uda się nam pozbierać parę osób które podzielą się swoimi doświadczeniami po polsku.
Pozdrawiam,
Miron
0
Replies
-
Witaj, ja zaczynam po raz kolejny - i mam nadzieję, że tym razem uda mi się utrzymać motywację0
-
Hej, dołączam do Was!
Zaczynam walkę ponownie, bo nadrobiłam trochę to, co udało mi się stracić0 -
Siemanko ! witam wszystkich , pora troche zadbac o diete : D0
-
Witam, Jestem z Warszawy i również walczę0
-
Siema.
Próbuję przybrać na masie.
Mazowieckie :-)
Pozdrawiam.0 -
Cześć,
jestem Łukasz ze Skierniewic.
Cel: schudnąć do około 80 kg0 -
Siemanko,
Przyłączam się do grupy!
Zostało mi 15 kg do schudnięcia a potem chcę wyrzeźbić ciałko0 -
siemanko wszystkim0
-
Cześć wszystkim0
-
Cześć!0
-
witam wszytskich
Rowniez dolaczam do was by podzielic sie doswiadczeniami po polsku
Pochodze z Sochaczewa ( Mazowieckie ) ale mieszkam za granica
Pozdrawiam0 -
Witam wszystkich Powodzenia w osiąganiu / utrzymywaniu dobrej formy ;-)0
-
Czesc
Jestem w Wroclawia.
Mój plan jest stracić 28 kg w okresie 12 miesięcy, to Czy ktoś we Wrocławiu, którzy chcieliby podzielić się jego / jej utraty wagi planu ze mną?
Chciałbym uruchomić program idzie razem z tobą
Pozdrawia
S0 -
Siemanko a ja jestem z okolic łodzi znalazłem stronę przypadkiem i chcę zrzucić pare kilo, trzymam za nas kciuki:D0
-
Hej!
Przygodę czas zacząć !
Chętnie poczytam co, jak i z jakim rezultatem u Was słychać0 -
Witam,
Jestem Asia. Pochodze z kujawsko-pomorskiego, ale mieszkam na stale w UK.
Szukam osob, ktore bede mogla motywowac i ktore beda mnie motywowac do pojscia na silownie, ograniczania slodyczy itd.0 -
Czesc
Jestem w Wroclawia.
Mój plan jest stracić 28 kg w okresie 12 miesięcy, to Czy ktoś we Wrocławiu, którzy chcieliby podzielić się jego / jej utraty wagi planu ze mną?
Chciałbym uruchomić program idzie razem z tobą
Pozdrawia
S
POWODZENIA!0 -
Witam wszystkich!
Mam na imię Daniel, i jestem Polskim obywatelem mieszkający w Vancouverze. Ten program mi strasznie pomógł! Zrzuciłem około 35 kilo od najcieńszego siebie do obecnego dnia.
Chciałbym szybo przeprosić za pomyłki w pisaniu polskim. W Vancouverze jest minimalna Polonia, prawie nic. W ogóle znaleźć Polaka w tym mieście to jest coś!
Pozdrowienia0 -
Cześć,
Wygląda na to, że od dawna nikt tu nie zaglądał Niezależnie od tego czy ktoś to przeczyta czy nie, serdecznie wszystkich pozdrawiam!0 -
czesc
jestem z Krakowa ale mieszkam w anglii. biegam,jezdze na rowerze i cwicze
lubie zdrowe jedzenie0 -
Właśnie dołączyłem. Witam wszystkich.1
-
Witajcie0
-
siema,
jestem z Londynu,
zyje tu ktos?0