Jste tu někdo?:D

je tu už spousta přidaných českých potravin tak asi ano, ale kde jste?:D pokud máte zájem o vzájemnou podporu, jsem tu se zájmem též:)

Replies

  • hhannieh
    hhannieh Posts: 19 Member
    Já jsem tady. :D Funguje tahle skupina ještě? :)
  • JULIEdance
    JULIEdance Posts: 139 Member
    Tady :-)
  • moiaa
    moiaa Posts: 11
    Tady taky. Tak jak vám to jde holky? Taky by mě zajímalo, kolik čechů tady je.
  • JULIEdance
    JULIEdance Posts: 139 Member
    Zatím dobře, ale znám se. Vždycky mě po nějaké době dohonila lenora a já přestala zapisovat. Tak snad mi to odhodlání teď chvíli vydrží. Jak ty?
  • moiaa
    moiaa Posts: 11
    Zatím jedu 30 day shred a snad i jím hezky. Ale tentokrát fakt nesmím polevit :))
  • JULIEdance
    JULIEdance Posts: 139 Member
    Tak držím palce! Kolik dnů máš za sebou?
  • moiaa
    moiaa Posts: 11
    5! ale nedám se jen tak, vydržím to a bude. Co cvičíš/děláš ty?
  • JULIEdance
    JULIEdance Posts: 139 Member
    Teď hlavně klasický balet, dřív jsem krasobruslila, teď se dostanu jen sem tam, ale pořád mě to baví. S obojím jsem začala pozdě, takže žádné ohromující výkony ani v jednom, ale i tak jsou to svým způsobem splněné sny z doby, kdy to nešlo vůbec. Jinak pracuju na flexibilitě a rozsazích, takže hlavně spousta strečinku, pokud možno denně. Když zbyde čas, tak bazén. A hlavní cíl na nejbližší dobu - udělat si ve věcech pořádek a zvládat nějaký pravidelný režim dlouhodobě.

    Určitě to vydržíš, už jen ten pocit, že jsi zase dala jeden další den, stojí za to. A čím dál se dostaneš, tím spíš to nebudeš chtít pokazit. Nevím jak ty, ale pro mě je pohyb jedna z věcí, které mi spolehlivě zvednou náladu a vždycky jsem pak strašně ráda, že jsem se dokopala, i když se mi původně vlastně tak úplně nechtělo :-)
  • moiaa
    moiaa Posts: 11
    Díky za podporu. Musím se víc do toho vložit :)
  • JULIEdance
    JULIEdance Posts: 139 Member
    NZ. Tak jak to jde?
    Já jsem měla včera takový pomalejší den, jen půlhoďka strečinku, jinak nic, ale někdy je asi dobré dát si trochu pauzu. Dnes to bude každopádně lepší, mám večer balet :)
  • moiaa
    moiaa Posts: 11
    Ale ten balet to musí být makačka že? :))

    Dneska jsem skončila 10 dní ze 30, kde jsem měla 2 pauzy, tak zítra začínám druhý level tak uvidíme. Ale cítím se líp :)
  • JULIEdance
    JULIEdance Posts: 139 Member
    Balet rozhodně náročný je, ale vždycky záleží na tom, kdo hodinu vede, jaká je intenzita, pokročilost, na čem se pracuje atd. A taky na tom, jak moc je tělo zvyklé a ve formě. Pokud tancuju málo, nepravidelně nebo jsem po nějaké té pauze, pak mám pocit, že by mě po hodině někdo měl vzít a přeskládat do původního tvaru. Jinak ale když tělo začne po nějaké době trochu spolupracovat, je to bezva pocit!

    Tak držím s tím dalším levelem palce, ať to jde!
  • PupikCZ
    PupikCZ Posts: 3
    Ahoj vsem, zacala jsem cvicit 6 weeks six pack od Jillian Michaels, jedu druhy tyden, level 1. Jsem mama od ctyr deti, posledni dve jsou skoro trileta dvojcata, takze mam fakt fofr a moc toho nestiham, navic malo spim. Chodila jsem i do Sveta zdravi, aby mi upravili a zkontrolovali jidelnicek, ale nic jsem nezhubla.... varim docela zdrave, hodne zeleniny, ovoce, libove maso, ale obcas ujizdim na sladkem. Pres vanoce jsem naopak pribrala a tak se to pomalicku nabalovalo az jsem o 5kg tezsi nez na konci leta. Nevejdu se do obleceni, kondice nic moc a stve me to. Prestala jsem hledat vymluvy a vsem jsem doma vysvetlila, ze si proste zaslouzim denne 35min pro sebe.... Minuly tyden jsem cvicila 5x, k tomu jsem byla 2x na kole s detmi - tim myslim hlavne to, ze taham dvojcata za sebou v cyklovoziku, ty dve starsi, co uz jedou sami ani nepocitam. Reknu vam, ze tahnout za sebou dalsich 50kg je fakt narez, hlavne do kopce ;-)
    Bydlim v malem meste kousek za Prahou, fitness tady skoro zadny neni, nebo v hodinach, kdy se mi to absolutne nehodi.... Takze nezbyva nez to DVD, kolo nebo brusle.... Zima byla dlouha a nemela jsem ani chut ani silu neco delat.
    S jarem prichazi i motivace, tak drzim vsem palce.
  • Pyskova
    Pyskova Posts: 5 Member
    Cau, ja jsem tady! Nekdy frcim pravidelne, jindy se zas docela dlouho neprihlasim!
    Co je Six pack od Jillian M? Ja spis beham, bruslim, vaha ted tedy dolu nejde, ale snazim se
  • Pyskova
    Pyskova Posts: 5 Member
    Hi girls, it is nice to know, that there are people from my country around, just there are rules of posting for MFP - and one of them is using only English for posting...Because everybody, who uses MFP can speak good English, it should not be a problem for non of us.
    The web is great, I think, so it has a sense to respect its rules! All the best!
  • lumirlang
    lumirlang Posts: 1 Member
    There are no rules about not being able to post in your own mother tongue, except for derogatory and offensive context, I believe.
    Cesky je prece moc hezky, anglicky umi mektat kdekdo.
  • HaibaneReki
    HaibaneReki Posts: 373 Member
    Ahoj, vypada to, ze skupina nam ponekud atrofovala :tongue: