Welcome

Options
2»

Replies

  • eutalia2000
    Options
    Γεια σας.......
    Καλώς βρεθήκαμε όλοι στο συγκεκριμένο site....
    Εγώ προσπαθώ να χάσω περίπου 10kg ώστε να μπορώ να τρέχω πιο γρήγορα, πιο μακριά, πιο "δυνατά"... :-)
    Μέσω αυτού του site κυρίως, αλλά και της εφαρμογής είμαι πιο πειθαρχημένη και δεν αφήνω πλέον καμία μέρα χωρίς γυμναστική :-)!
    Επίσης είναι πολύ ωραίο να έχεις φίλους εδώ, νιώθω και ότι με ενθαρρύνουν και αποτελούν κίνητρο για μια καλύτερη διατροφικά μέρα..
    Ευτυχώς είμαστε κάμποσοι οι Έλληνες εδώ μέσα κι υπάρχει ενδιαφέρον :-) , γιατί με τα παιδιά του εξωτερικού δεν νιώθω να επικοινωνώ το ίδιο, άσε που δεν καταλαβαίνω γιατί τρώνε όλο υποκατάστατα και απομιμήσεις...
    Τέλος πάντων, καλή μας συνέχεια στην προσπάθεια και καλά μας αποτελέσματα!
  • MarieAngelacfu
    MarieAngelacfu Posts: 22 Member
    Options
    Στο εξωτερικό δεν έχουν όλοι μία μαμα με το δικό της μικρό κήπο...γι αυτό τρώνε αυτές τις βλακείες... χεχεχεχεχεχεχεχε!
  • marygerontini
    Options
    Παιδια στο εξωτερικό το φαγητό δεν λέει με την καμία!
  • MarieAngelacfu
    MarieAngelacfu Posts: 22 Member
    Options
    Όλα τυποποιημένα ισως γιαυτό μπορούν και μετρούν μέχρι και την τελευταία θερμίδα!!!!!!!!!
  • ElliInJapan
    ElliInJapan Posts: 284 Member
    Options
    Γεια σας παιδιά! Είμαι εδώ και λίγους μήνες σε αυτό το σάιτ και μάλιστα είχα βρει αυτό το ελληνικό γκρουπ κάμποσο καιρό τώρα, αλλά όλο αμελούσα να σας πω μια καλημέρα και να σας συστηθώ. Εϊμαι η Έλλη, στα 35, κάτοικος εξωτερικού εδώ και 5-6 χρόνια τώρα (έφυγα υποτίθεται για λίγο πριν την κρίση, αλλά τώρα πια και να θέλω είναι πολύ δύσκολο να γυρίσω). Λίγο με τις αλλαγές στον τρόπο ζωής αυτά τα τελευταία χρόνια, λίγο με την πολλή δουλειά και το άγχος, μάζεψα σιγά σιγά αρκετά κιλά παραπάνω που τώρα προσπαθώ να χάσω για να επανέλθω στα φυσιολογικά μου. Παράλληλα προσπαθώ να βάλω την άσκηση στην καθημερινότητά μου και να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση, αλλά μάλλον αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο.

    Όσο για τη διατροφή, δεν μπορώ να πω ότι τρώω τελείως ελληνικά, είναι και δύσκολο και εδώ που βρίσκομαι (Ιαπωνία) να βρίσκω ελληνικά προιόντα, αλλά ένα σημαντικό ποσοστό των φαγητών που φτιάχνω είτε είναι ελληνικά είτε εμπνευσμένα από ελληνικά πιάτα. Χαίρομαι πάντως που βρίσκω Έλληνες σε αυτό το σάιτ (στην πόλη που ζω είναι είμαστε 3 όλοι και όλοι!) Καλή επιτυχία σε όλους!
  • MarieAngelacfu
    MarieAngelacfu Posts: 22 Member
    Options
    Καλώς ήλθες Έλλη και σου εύχομαι καλή επιτυχία στην ολοκλήρωση των σκοπών σου! Όσο δύσκολο και να είναι θα τα καταφέρεις αν το θέλεις, όσο χρόνο και αν χρειαστεί! Είναι δύσκολη η ζωή στην Ιαπωνία άραγε?
  • ElliInJapan
    ElliInJapan Posts: 284 Member
    Options
    Δεν θα έλεγα δύσκολη, αλλά διαφορετική. Πολλά πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστεί κανείς. Σαν λαός όμως οι Ιαπωνες είναι πολύ εξυπηρετικοί και υπομονετικοί και αυτό βοηθάει πολύ πχ όταν δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις (που συμβαίνει συχνά). Νομίζω το πιο δύσκολο στην Ιαπωνία είναι το ότι είναι τόσο μακριά και δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις στην Ελλάδα συχνά. Κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ.
  • FromHereOnOut
    FromHereOnOut Posts: 3,237 Member
    Options
    Hi! I'm not Greek, but my husband and two kids are. :wink: I live in Athens. I followed mariadreamer here to the group. I was so happy to find it, because I have always wanted to say THANK YOU to everyone who contributes Greek foods to the database!!! The first time I found a Greek food, I was so happy, so I started looking everything up and now I find so many things listed! I also add things too. So, if you have added Greek foods, THANK YOU!
  • gatoni
    gatoni Posts: 5
    Options
    Καλησπέρα και από εμένα.. Χαίρομαι πολύ που βρήκα Έλληνες στο site! Έκοψα τον Σεπτέμβρη του 2012 το κάπνισμα, για την ακρίβεια σήμερα ακριβώς κλείνω 9 μήνες χωρίς τσιγάρο!!!:wink: Αποτέλεσμα ήταν να τριγυρνώ με ένα σακουλάκι φουντούκια όλη μέρα...Έβαλα 15 κιλά για πλάκα...και 5 από πριν...20 στο σύνολο. Από τις αρχές Μαρτίου έκοψα τα γλυκά (άλλος εθισμός και αυτός....:embarassed: :embarassed: ) αλλά δεν έχω χάσει γραμμάριο. Εδώ κ μια βδομάδα βρήκα το myfitnesspal κ άρχισα να σημειώνω, να μετράω κ να προσέχω λίγο παραπάνω την διατροφή μου. Ξεκίνησα άσκηση 5 μέρες τη βδομάδα, ποδήλατο κ περπάτημα εκτός των παραδοσιακών χορών που κάνω εδώ κ χρόνια. Σκοπός μου είναι να χάσω 20 κιλά. Μέχρι στιγμής είμαι στα -2 κιλά. Καλώς σας βρήκα λοιπόν κ καλή μου αρχή!!:smile::smile: :smile: