Ολίβια, Κλειώ και άλλες μαμάδες ελάτε να συγκεντρωθούμε εδώ! Και με τη νίκη!
So nice to find a message board geared to me -- a Greek Woman!!! :smile:
Anybody here?
I have been on for a while but only now getting active. Any fellow Greeks in Illinois like myself?
Last post in this section was 11 months ago... Anyone can add me as a friend so share greek recipes/exercising ideas etc
Καλωσορίσατε στο group Greek Dieters. Με λένε Magica de Spell και νοιώθω οτι εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια είμαι διαρκώς σε δίαιτα. Κυρίως η καθιστική ζωή μου και λιγότερο η γαστρονομικές μου ανησυχίες επιβαρύνουν τον οργανισμό μου με περιττά κιλά. Τα τελευταία 10 πήρα περίπου 10 κιλά και τα τελευταία 6 είμαι διαρκώς σε…
Γεια σας! Τί κάνετε; Πως πηγαίνει η προσπάθειά σας; :)
Ξεκινάω, λοιπόν, με το να θίξω το ίσως σημαντικότερο θέμα για μένα στη δίαιτά μου, για να μην πω και στη ζωή εν γένει :-) Τυρί! Η δική μου διατροφική προσέγγιση, δεν βασίζεται σε light προϊόντα. Επειδή αγαπώ πολύ τη γεύση, προτιμώ να τρώω λιγότερο από τα κανονικά προϊόντα παρά περισσότερο από τα λεγόμενα ελαφρά. Αυτό…
Καλημερα.... τι ξέρουμε για τον τραχανα? υπάρχει κάποιος αλλος τρόπος να μαγειρευτει εκτός από σούπα? ας πουμε να τον βαλουμε σε σαλάτα...ή όπως το ρυζι συνοδευτικό με κρέας? Ευχαριστω
καλημερα ... νομιζω οτι ηρθε η ωρα να ζωντανευουμε σιγα σιγα. Ερωτηση... μπιφτεκια , υπαρχουν στην βαση δεδομενων, με serving size - 1 patty! ποσο ειναι το 1 patty? ποσα γραμμαρια? εγω αλλες φορες τα κανω μικρα...αλλες μεγαλυτερα...ποσο ειναι το βαρος ενος μπιφτεκιου (πανω κατω)