I-M NEW!! JOINING YOU ALL FROM SPAIN!

Options
HELLO TO EVERYONE READING THIS. FIRST OF ALL MY APOLOGIES FOR ANY WRITING OR GRAMATICAL ERRORS... FINALLY I DID IT! I SET UP AN ACCOUNT. JIPPIII!! I AM A WORKING MUM OF 1 AND WIFE AND VERY HAPPY WITH MY PERSONAL LIFE. I STARTED MY WEIGHTLOSS JOURNEY IN JANUARY 2011 AND SO FAR I LOST 6,5 KILOS. I STARTED REGULAR EXERCISE AND KEEPING TRACK OF MY DIET. ALTHOUGH THE SCALES HASN-T BEEN MOVING FOR OVER A MONTH I NOTICE MY BODY CHANGING AND GETTING MORE FIRM AND TONED. BUT STILL.... I WOULD LIKE TO WEIGH BETWEEN 62 AND 64 BY THE END OF THIS YEAR AS WE ARE PLANNING TO HAVE ANOTHER BABY NEXT YEAR.... THAT/S WHY I AM ON HERE! I DECIDES TO TRACK MY DAILY CALORIES TO SEE IF I COULD DO THINGS BETTER. UNFORTUNATELY IN FEBRUARY I INJURED MY BACK DOING INSANITY. TWO WEEKS AGO MY DOCTOR DIAGNOSED 2 HERNIATIC DISC. AFTER QUITE A SHOCK I/M VERY POSITIV AND DECIDED TO TAKE THINGS IN MY OWN HANDS SUCH AS HOW DO I SIT, HOW DO I SLEEP, WHAT DO I EAT, CORRECT EXERSICE POSTURE AND ALL THAT. ALL WITH THE HELP OF MY DOCTORS, CHIRO AND HOPEFULLY OF YOU. I LOVE DOING EXERSICE ALTHOUGH AT THE MOMENT I HAVE TO TAKE IT A BIT SLOWER. I AM USING MY CROSS TRAINER 4 TIMES A WEEK WITH REST DAYS IN BETWEEN. MY PLAN IS TO START CHALEAN EXTREME ON THE 6TH OF JUNE. DID STAR IT BEFORE BUT ON ONE OF THE CARDIO DAYS I DID A INSANITY WORKOUT AND HURT MY BACK AGAIN(THATS WHEN MY HERNIATIC DISCS WHERE DETECTED) WELL I THINK THAT SHOULD BE ENOUGH AND I REEEEAAAAALLLLLLYYYYY HOPE NOBODY FELL ASLEEP WHILE READING THIS!!!!!! I WISH EVERYONE LOTS OF POWER, MOTIVATION AND CAN JUST SAY LOVE YOURSELF NO MATTER HOW MANY KILOS BUT TRY TO TREAT YOURSELF EVEN BETTER BY GETTING IN SHAPE AND TREATING YOUR BODY LIKE IT DESERVES IT!!!IF WE DON T LOOK AFTER OURSELVES WHO WILL.... TAKE CARE

Replies

  • Kelleinna
    Kelleinna Posts: 160
    Options
    Hello and welcome! Soy de Oregon en los Estados Unidos y también hablo español. Me puedes agregar a tus amigos si quieres. :) Suerte!
  • mandykasase
    mandykasase Posts: 110
    Options
    welcome, from the UK. This is a wonderful site and i'm sure u will do wonderfully. Feel free to add me.
  • mariumosman
    mariumosman Posts: 37
    Options
    Hi and welcome to the family. I'm from London but lived in Malaga, Spain for 5 years. Good luck on your journey! Feel free to add me if you like :)
  • ewhitis
    ewhitis Posts: 132
    Options
    WELCOME!!! I'm from the USA and have been on this site for 2 months now. The support and the people in general are fantastic! Have lost 26lbs so far but still have quite a ways to go. Feel free if you want to add an indianapolis indiana friend.:drinker:
  • Andrea7701
    Andrea7701 Posts: 40 Member
    Options
    Bienvenidos! I'm from Colorado! Feel free to friend me :)
  • sanna63
    sanna63 Posts: 16
    Options
    Hi live in lincoln but also In spain Alcaidesa